Χέλμουτ Κώλ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Στο μπαλκόνι


Άντρας: Σε παρακαλώ αγάπη μου, κάμε μου τη χάρη τζιε ηρέμησε.
Γυναίκα: Έκαμα σου την χάρη που σε επαντρέυτηκα.



Εν θα εσηκώννεσουν να φύεις? Όι πε μου.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Γιατί σε μισώ (3)

Sidenote
Έσιει κόσμο που εν εδούλεψε ποττέ σε ιδιώτη τζιε πιστέφκει ότι στον ιδιωτικό τομέα άμα εννά μείνεις παραπάνω στη δουλεία πκερώνεσε. Όβερταιμ. Τζιε άμα δεν πκερωθείς μπορείς να πάεις να διεκδικήσεις δημοκρατικά τα δικαιώματα σου. Τζιε να το πετύχεις. Τζιε να κάμεις τζιε καριέρα. Στη Κύπρο. Πήριοντ.

Σε άλλα νέα επήα εχτές το δείλις γυρώ. Η αποστολή μου? Να πάω τράπεζα για cash, να πκερώσω τους γιατρούς, να πάω φαρμακείο για τα απαραίτητα φάρμακα, να πάω σούπερμαρκετ για προμήθειες τζιε φούρνο για ψωμί.

Τράπεζα.
Μια φάουσα κίνηση.
Ο λόγος:
            α) Εν μονόδρομος
            β) Κάποια επάρκαρε ανάποδα μες τον μονόδρομο
            γ) Διαγώνια.
            δ)Μπροστά που αυτοκίνητο που έμεινε που μπαταρία στην άκρια του δρόμου.
            ε)Τζιε ήρτε άλλο αυτοκίνητο για να το ξεκινήσουν.
            στ)Τζιε επάρκαρε τζιε τζιήνο διαγώνια.
            ζ)Μες την μοναδική πάροδο για να φκείς που τον μονόδρομο.
            η)Δίπλα που γνωστό γυράδικο με 5 υπαλλήλους τζιε 3 πελάτες.
            θ)Που επαρκάραν ούλλοι πόξω.
ι)Τζιε μες το δρόμο πάνω στο κλώσμα έβαλε ο αστειάτορας έβαλε τραπέζια τζιε καρέκλες.

Βαθιές αναπνοές. Βαθιές αναπνοές. Ιχχχχχχχχχχχχ, φουυυυυυυυυυ, ιιιιχχχχχχχχχχχχ, φοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυ.Ηρέμησα.
Τελικά ταράσσει νάκκον τα τραπέζια του ο παρέας. Μεν φανταστείς πολλά 3 χιλιοστά. Φέφκουν τζιε οι μοναδικοί του πελάτες. Coast is tight but clear. Περνώ παρκάρω.
Τζιε φκαίνει η κουμέρα που το μαχαζί κουνιστή και λυγιστή. Τζιε ξεκινά ανάποδα μες τον μονόδρομο. Τζιε έρκεται μέσα στα μούτρα του πισινού μου. Μες τα μούτρα του, τζιε καρτερά τον. Τζιε παίζει του τζιε πουρού τζιε νέφκει του να της κάμει τόπο.
Άρκεψεν τζιε εξύπναν ο Χούλκ. Εν άντεξα έφηα.

Φαρμακείο.
Μπένω μέσα. 8 μέτρα διάδρομος με καλλυντικά, μότες, προφυλακτικά, οδοντόβουρτσες κτλ κτλ, 5 άτομα ουρά, 6 υπαλλήλλοι πίσω που τον πάγκο, 1 ταμείο. Κόρη μου χρυσή έκαμες το φαρμακείο σου τζιηνούρκο με εκατό λογίς μαλακίες που σαν καλοί Κυπραίοι πιστεύκουμε ότι αν εν που το φαρμακείο εν καλύττερο που τα άλλα τζιε πιο υγιεινό τζιε πιο legit (παπάρια μάντολες), ένιγουει, τι μου κουβαλιάς τη μάνα σου, το τζίρη σου, την αρφή σου, την ανιψιά σου, μιαν υπάλληλο τζιε ένα παρέα σου που μόλις ήρτε ή μόλις έφηε που το κκκαφέ? Αρωτήσαν με 3 που τούτους τι θέλω τζιε άμαν τους είπα εγυρίσαν τζιε οι 3 πάνω σου να μου το έβρεις. Εσιέξιξι.
Κρέντιτ στο γέρο που ήρτε με κολλούα, έπιαε τον η γενέκα του μόλις έφτασε στο ταμείο τζιε εζήτησε η ίδια τη φαρμακοποιό. Φ = φαρμ/κ.
Φ = Ναι κυρία τάδε μου.
Φ = Ναι έχουμε τζιε το τάδε τζιε το τάδε, ποιο θέλετε?
Φ = Ε ποιο που τα 2 θέλετε το ένα εν για το βήχα το άλλο για τη δυσκοιλιότητα
……..
Φ = Εντάξει βάλλω τζιε τα 2.

Δηλαδή ο γέρος εννά πάει έσσω στη κοτζιάκαρη που πρέπει να έσιε καμμιά εφτομάδα να ενεργηθεί, τζιε έσιει τζιε βήχα. Τζιε εννά πιεί φάρμακο για να τις έρτει. Τζιε άμα τις έρτει εννά βουρήσει να πάει τουαλέτα……. Τζιε μπορεί σαν πάει να βήξει ……… Ποιος εννά καθαρίζει μετά? Ήβρες το ο γέρος.
Ή σε άλλο σενάριο, όσο τζιε εφάσιν, πλυννίσκει τα πιάτα ο γέρος (αφού η γενέκα εν άρρωστη), η γενέκα του θωρεί τηλεόραση νιώθει ένα πόνο στο στομάχι τζιε τζιήντην ώρα βήχει. Ποιος εννά καθαρίζει μετά? Ήβρες το ο γέρος.
Τα σενάρια είναι endless τα αφήνω σε μπλόγκερς με πιο μεγάλη φαντασία που μένα.
Πάντως κρέντιτ στο γέρο.

Φούρνος
Κάποιος είσιε την ιδέα στους φούρνους «Ζ» την ώρα που πληρώνεις οι πωλητές να σου διούν τα ρέστα τζιε τα ψουμνίσματα σου στο σιέρι. Τζιε καρτερούν σε ώσπου να τα πιάεις. Ας πούμε γιατί?

 
Θύμισμου γιατί εφκήκα έξω που σπίτι?