Χέλμουτ Κώλ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Maybe God is a little bicurious too.

Είπε μου ο Πάνικ που εννά παλιήνει το μπλόγκ μου εννά δικαιούμαι να κάμω πόστ για το θεό τζιε τες θρησκείες τζιε ξέρω γω.Βασικά μπορεί να μεν το είπε αλλά εννόησε το.Ή έτσι εκατάλαβα εγώ, γουτέβερ. Ε λοιπόν Πάνικ και λοιποί μπλογκοσφεριστές τωρά που έγινα παλιός (you cant even imagine how long Ive waited).
this blog deserves a God post.

Ας αρχίσουμε με κάποιους ορισμούς για να καταλαβαίνουμ όλοι στην ίδια βάση.

Άνθρωπος = Η μετεξέλιξη του Homo Neanderthal

Κόσμος = Κοινωνία των Ανθρώπων

Θεός  =
1) Σοφός γερούλης με ολόλευκα γένια και φορεί ολόλευκα σεντόνια σαν την διαφήμιση του Dixan. Κατοικεί στα σύννεφα και γουστάρει να τον παρακαλούν. Είναι όμως παντού τζιε βλέπει τζιε ακούει τζιε μυρίζει την πρωινή πρώτη σου κλανιά μετά τον καφέ όταν είσαι μόνος στο γραφείο. Ισχύει τζιε για τες κορούες.  Γιαυτό το νού σας.
2) Αναρχοαυτόνομος νεαρός με γένια τζιε κοτσίδα που γυρίζει τζιε κάμνει μάθημα μες τους κάμπους. Πελεκάνος στο επάγγελμα, κάμνει πέρκολες για το μπάρπεκιου σου, καρκόλες σιεροτζιέφαλες όι που τζιήνες του ΙΚΕΑ, μεγάλους σταυρούς αν έσιεις κανένα κοσμικό πάρτυ τζιε θέλεις κάτι ουάου τζιε αν εν παν στα ποτά του κάμνει τζιε ταχυδακτυλουργικά.  Σάζει σπασμένα πόθκια, φέφκει το καταρράκτη στα μμάθκια, κάμνει να βρέσιει ψωμί τζιε το νερό κρασί. Αν το κόψεις πούποτε πρέπει σιούρα να το βάλεις να σου κάμει το κόλπο με το παρέα του το Λάζαρο που σηκώνεται που μες το κρεβάτι. Πας το πολλή κέφι αναστήνεται.
3) Πολύ κοντός και χοντρός κύριος που χαμογελά και συνηθίζει να κάθεται κάτω από δέντρα και να λαλεί αποφθέγματα. Συμπαθητικός στην αρχή αλλά επειδή εν σηκώνεται ποττέ βαρκέσαι τον γλίορα.
4) Κάποιος που απαγορεύεται να δείς το πρόσωπο του ή να το φανταστείς ο οποίος σου τάσσει όταν πεθάνεις, αν είσαι άντρας πολλή φρέσκο νερό και 40 παρθένες να σε πρήζουν που το πρωί ως τη νύχτα επειδή εν αγάμητες. Εννοείται πως αν τες γαμήσεις αντικαθιστούνται από νέες πιο πρήχτισσες. Αν είσαι γενέκα, αμάνα μου αν είσαι γενέκα άχχχχχχχχχχ εκέρτισες. Θα πάρεις εκδίκηση για ούλλες, για ούλλες τζιήντες φορές που εν τον κανεί εν άλουτος, ήπιε τζιε τούτο Men Sex τζιε θέλει μου κορπούθκια. Άκου τωρά χάζι , θα είσαι μαζί με τον άντρα σου, να τον θωρείς να τον κουκκουφούν οι παρθένες τζιε εσύ θα τες κουρτίζεις πάνω του τζιε θα χασκογελάς. Έσιει καλύττερο πράμα?
5) 12 Θεοί, 12 ζώδια, 12 Απόστολοι, 12 μήνες, 666,999, 7 Πύλες, 9μίση εφτομάδες τζιε κάτι τέτθκοιες μαλακίες.
6) Η πουλλού σου.
7) Ο κώλος σου.
8) Κάτι τύποι με κκελέ ελέφαντα τζιε πόθκια γαδάρου.
9) Κάτι τύπισσες λιλά, Κάλλι κάτι έτσι τη λαλούν, που αυξάνουν την γονιμότητα τάχα τζιε έχουν καμμιά 20 αρκά σιέρκα. Καλά εν μούτσιο που εννά πέξουμε?
10) Ένας τύπος κότσινος με τζιέρατα, πόθκια της αίγιας τζιε κρατεί τρίαινα. Έσιει κάτι μεγάλες καζάνες  που συνέχεια βράζουν τζιε αν κάμεις μαλακία σύρνει σε μέσα. Αν βάλλεις τους άλλους να κάμνουν μαλακίες τζιε να χασκογελάς όπως:
 α) να πάεις με 3 κοπελλούθκια Jumbo Σάββατο πρωί για να έβρουν στολή
 β) να τους υποχρεώνεις να ακούν ούλλες τες διαφημίσεις του Jumbo μέρα νύχτα
 γ) να κάμνεις διαφημίσεις του Jumbo
 δ) να μεν πιερώνεσε για να κάμνεις διαφημίσεις του Jumbo
 ε) να βάλλεις τον/την έταιρο να σου πάρει μία σαν ακούετε το «Πάρε μου μια, Πάρε μου μία».
 εν φίφτυ φίφτυ. Ή σύρνει σε μέσα ή πιάνει σε δουλειά να τον βοηθάς με τες καζάνες. Ππουστοδουλεία αλά άτε παρά τίποτε. Γιαυτό οι άνεργοι ξέρετε τι θα κάμετε .
11) Ενέργειακες σφάιρες που περιέχουν κομμάθκια που τη ψυχή χιλιών πεθαμένων Φαραώ που ζουν σε εγκατελειμένα σπίθκια κάτι γωνιές που εν πιάνει φώς, κάτι τόπους που εν τους ξέρει ούτε μάνα τους, κυρίως διότι καρτερούν να αλλάξει η μόδα τζιε να έρτουν πίσω τα σφιχτά σεντόνια που τονίζουν τους μηρούς και το μπάνιο σε γάλα γαδάρας.
12) Σογκόκου, Σογκόχαν, Κρίλιν, Τάο Πιπί, Ντεν Σιν Χαν, Βετζιέτας τζιε ότι άλλο σύρνει Κάμε-χαμε-χά.
13) Ο Κθούλου.
14 )Εξωγίηνες ψυσιές που εν σε τροχιά γυρώ που τη γή για να πιάννει το ντρημποξ.
15) Ο Μαραντόνα.
16) Ο Μέσσι.
17) Ο Υπέροχος-Πράσινος-Λαός.
18) Ο Θρύλος.
19) Ο Σάκης Ρουβάς.
20) Ο Γονίδης.
21) Ο Σφακιάνακης.
22) Όποιου το όνομα του ταιρκάζει στο σύνθημα «Τάδε Θεέ πάρε την ΠΑΕ».
23) Πέτρες.
24) Καιρικά φαινόμενα.
25) Τα ριάλια.



Ξεκινώντας θέλω να δηλώσω ότι: Δεν Υπάρχει Θεός. Κανένας Θεός. Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει Θεός. Υπήρξαν σημαντικότατοι άνθρωποι που διαμόρφωσαν την ροή του κόσμου, αλλά ποτέ κανένας Θεός δεν άλλαξε ποτέ τίποτε.

Τζιε πριν να παρεξηγηθώ ότι είμαι άθεος, άπιστος, χωρίς πατρίδα, χωρίς οικογένεια, χωρίς μούσι έχω να σας πω ότι γουστάρω την Κυπριακή παράδοση με τα ήθη τζιε τα έθιμα της τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία και την ταταταταταραταμ……………. Εκκλησία της Κύπρου.
Αγαπώ την γιαγιά μου με την μάνα μου τζιε τες θκιάες μου που κάμνουν πουρέκκια του χαλλουμιού τζιε του σατζιού την Τσικνοπέμπτη, την Τυρινή, πριν το Πάσκα της Ανάστασης, πριν το Πάσκα των Χρισουγέννων στες γιορτές του κάθε άμεσου συγγενή κτλ. Όλων των ειδών η κρεατοφαγία είναι στο φόρτε μου, πλήν του ρεσιού που δυστυχώς δεν μου αρέσκει.Επίσης πεθυμώ τες Δευτέρες της Καθαράς που επηέναμε μες τους κάμπους τζιε ετρώαμε χόρτα, ρεπάνια, λαγάνες τζιε πατάτες βραστές.

Άμα φκαίνω εχτός εαυτού σύρνω τζιε τα «Θκιάολε Μαύρε» μου, τζιε τα «Α Παναγία μου ήντα κωλάρα», «Χέσους Κράϊστ τζιε Απόστολοι μου πόσο καθυστερημένοβλακας είσαι», τζιε τα «Σσιήστο που σε εξιμπάρωσε σκατομαλακισμένη τσούρα» εεεεεεεεεεε εννοώ «Για το όνομα του Θεού εν θωρείς που πάεις σκατομαλακισμένη τσούρα», ξέρεις υγιή πράματα κοντά στες παραδόσεις μας.

Πάω τζιε εκκλησιά. Ναι, σε γάμους κηδείες τζιε βαφτίσεις. Ωραία πράματα εν μπορεί η κοινωνία μας δίχα τους. Νομίζω θέλω να παντρευτώ σε εκκλησιά. Ξέρεις να έσιει καρκασιαλίκκι.

Εν κατακλείδι εγώ έχω πίστη τζιε έχω τζιε ψυσιή. Τζιε τι είναι η πίστη?
Πίστη για μένα εν η ελπίδα τζιε η εμπιστοσύνη. Αόρατες έννοιες, άυλες, ακαθόριστες.Ο Άνθρωπος χωρίς εμπιστοσύνη στον σώμα του τζιε στην ψυσιή του δεν μπορεί να κλάψει για πρώτη φορά, να κάμει τα πρώτα του βήματα, να πει τες πρώτες του λέξεις, να ππέσει χαμέ τζιε να ξανασηκωστεί. Η ελπίδα εν τζιήνο που παίρνει τον άνθρωπο ακόμα πιο πέρα. Εν τζιήνο που τον κάμνει να βάλλει τα σιέρκα του μες τα χαλινάρκα, τα πόθκια του στα πατήθκια τζιε να ξεκινά να ποδηλατά ώσπου να τα καταφέρει να πετάσει. Η πίστη του ανθρώπου έφτασε τον δαμέ που εν σήμερα. Γιαυτό εγώ πιστεύκω στον άνθρωπο. Σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Τωρά αν τζιήνος ο άνθρωπος θέλει να πιστεύκει σε κάτι άλλο εγώ νομίζω εν στον εαυτό του που πιστέφκει τζιε σε κανένα άλλο.

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. "Cthulhu is an elder god discovered by H. P. Lovecraft, who makes his first appearance in the 1928 research article "The Call of Cthulhu"."
      Από εδώ http://lovecraft.wikia.com/wiki/Cthulhu

      Διαγραφή
  2. Eksexases ton Optimus alla ekalipse me to cast tou Dragonball. Alla tora metaksi mas re...o Krillin...as poume....o kkelis fail...o sakkos tou mpox...theotita?? Ntropi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κρίλλιν Αγαπητέ Πάνικ καταρχήν δεν έσιει μούττη. Δεύτερο είναι το μόνο άτομο χωρίς μούττη που έσιει μουστάτζιη τζιε πάει του.
      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ο ΚΡΙΛΛΙΝ ΕΓΑΜΗΣΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΤΖΙΕ ΕΚΑΜΕ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ ΑΡΑ ΘΕΟΣ!

      Διαγραφή
  3. Μα να μεν σου αρέσκει το ρέσι ??? το ρέσι??? το ρέσι?? Απογοήτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εν λλίο κούλλουμακκα πράμα γιαυτό εν μου αρέσκει.

      Διαγραφή
  4. Ωραίο ψυχαγωγικό άρθρο. Έγραφα τζι εγιώ παλιά αρκετά για τούτο το θέμα. Για κάποιο λόγο αρέσκει μας πολλά να περιπαίζουμε όσους πιστεύκουν σε θεούς. Που την άλλη οι μόνοι που το διασκεδάζουν είμαστεν εμείς τζαι δεν πρόκειται να φκει κάτι που οποιαδήποτε διαλογική συζήτηση με κάποιον θρήσκο επειδή η συζήτηση γίνεται σε διαφορετικά πλαίσια. Ακούεται ρατσιστικό αλλά κάποιοι πιστεύκουν τζαι άλλοι όι, σαν να είναι γονιδιακό.
    Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω, ψυχαγωγικότατη ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν θέλω να μπω σε συζήτηση με κάποιο θρήσκο. Δέχομαι ότι για να εξυπηρετήσει ο καθένας τους προσωπικούς του στόχους πιστεύκει όπου θέλει. Άμα δε πειράζει κανένα γουτέβερ.

      Θένκς μαν!

      Διαγραφή
  5. Πίστη για μένα εν η ελπίδα τζιε η εμπιστοσύνη.

    Αυτό. Άντε καλή μας βδομάδα. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή