Χέλμουτ Κώλ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

FrauMagiola: Η Ακτινογραφία

Οι δημοκρατικές(?) διαδικασίες της Πρασινάδας με κλήρωσαν(?) με την  FrauMagiola.
Μετά από το σέτ των εξαντλητικών μου ερωτήσεων σας παρουσιάζω μια νέα,δυναμική bloggerμε πολλά άπλυτα που θα εμφανίσει κατά την διάρκεια των αναρτήσεων της.
Η συνέντευξη ξεκινά με χτυπήματα κάτω από τη μέση, συνεχίζει με αλεπάλληλα κροσέ στη γωνιά και κλείνει με ένα uppercut που την ρίχνει στο κανναβάτσο.Απλά διαβάστε πιο κάτω.

1) Έλα πες την αλήθεια, ποιο είναι το λόουεστ οφ δε λόου που έφτασες. (Gym is not the answer we are looking for)
Χαχα οκ το παραδέχουμαι εννε το λόουεστ το γυμναστήριο… νοτ ίβεν κλόους. Αλλά έχω πολλά λόους τζαι δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω…εν αντροπή. Αμέσως τζι εσυ να με σύρεις στα βαθκιά, ακόμα 4 πόστ έκαμα, περίμενε λλίο! Άσε με να ρεζιλευτώ μόνη μου σιγά σιγά, περνά μου!

2) Βέλγιο? Βέλγιο ρε μαν? Ποιός πάει στο Βέλγιο? Γιατί Βέλγιο?
Διακρίνω μιαν έκπληξη; 
Βέλγιο, ναι Βέλγιο. Εμμ, το Βέλγιο παράγει 220,000 τόνους σοκολάτας τον χρόνο, που αντιστοιχεί σε 22 κιλά σοκολάτας ανά άτομο. Νομίζω τούτο απαντά την ερώτηση σου. Ποιός πάει Βέλιο ρωτά! Ως τζαι ο Gérard Depardieu ήρτεν, έγινε τζαι μόνιμος κάτοικος,  έπιασε τζαι την υπηκοότητα. Όι καλό εννα σπάσει!

3) Πού ήσουν πριν το Βέλγιο
Πριν το Βέλγιο ήμουν σε μια χώρα που αν πλύνεις το αυτοκίνητο σου στο δρόμο τρώεις παρατήρηση και πρόστιμο και άμα ενοικιάσεις σπίτι μπορεί να πρέπει να υπογράψεις συμβόλαιο οτι εννα έχεις για 13 λεπτά το μήνα τα πράθυρα του σπιτιού ανοικτά. Αν το βρεις τζερνώ μιαν mix με έξτρα πίκλα!

4) Κατεβαίνεις ποττέ Κύπρο? Σουβλάκια με Πίκλα τρώεις/πεθυμάς τα?
Βέβαια, εν μπορώ να μην πάρω τη δοση μου! Αγαπω το χρυσοπράσινο φύλλο, όποτε βρω ευκαιρία έρκουμαι ειδικά γιορτές και καλοκαίρια. Οκ, έπιασες με… Ένας που τους λόγους που έρκουμαι ειναι τζαι το ότι είμαι εθισμένη στη mix ενισχυμένη με έξτρα τταλαττούρι χωρίς πίκλα (μισώ την θανάσιμα). Όποτε ερτω παίρνουν φωθκιά τα κάρβουνα της γειτονιάς!

5) Την «Φ» θαυμάζεις/ζηλέφκεις/μισάς την ή και τα τρία?
Μεγάλη κουβέντα… Εν ηξέρω ακόμα πώς νοιώθω για την "Φ" εν λλίο που ούλλα, όπως τα είπες. Θαυμάζω την όρεξη της μετά από τόσα χρόνια και το πάθος της για την επιστήμη, ζηλεύκω την όρεξη της μετά από τόσα χρόνια και το πάθος της για την επιστήμη και μισώ την όρεξη της μετά από τόσα χρόνια και το πάθος της για την επιστήμη. Αλλά ακόμα εν γλήορα να αποφασίσω ποιο υπερισχύει.

6) Μίτιγκ με αμερικάνους, ταξίδια στο εξωτερικό, email, διδακτορικο, δουλειές στο εξωτερικό, πολιτικοποιημένη. Τελικά πότε κάθεσε? Εκτός που την ώρα που δουλέφκεις.
Επειδή η δουλειά εν καθιστική, όπως είπες κάθουμαι ούλη μερα… Και άμα εν δουλεύκω πάλε κάθουμαι…Ίντα απάντηση εν τούτη που έδωκα; Εν φκάλω νόημα, anw...

7) Μόλις έπιαες αύξηση τι εγόρασες?
Τίποτε, έχω που ούλλα! Εγόρασα ένα εισητήριο για ένα Σαββατοκυρίακο στη Γενεύη, αλλά έτσι κι αλλοιώς ήταν να το έπιανα, άρα εν μετρά. Εν καλά που λαλέις πρέπει να αγοράσω κάτι, πάω shopping αύριο κιόλας.

8) Το όνομα του μπλόγκ «Επ αυτοφώρω» τι σχέση έσιει? 
Τάχα ότι επιάσαν με επ' αυτοφώρω οι αναγνώστες και θα τα πώ όλα… Ότι να' ναι… μερικές φορές (εώς πάντα) εν έχουν με μούττη με κώλο τουτα που λαλώ ή γράφω!

9) Μαγιόλα εν που το μαγιονέζα τζιε καρκόλα? Δηλαδή τρώεις μες το κρεβάτι?
Μαγιόλα εν ένα από τα πρόσφατα παρατσούκλια μου, νομίζω εννοούσαν μαγκιόρα (http://el.wiktionary.org/wiki/μαγκιόρα) τζείνοι που μου το εφκάλαν, οι κακούργοι. Δεν έχει καμία σχέση με καρκόλα ούτε με το γεγονός ότι τρώω μέσα στο κρεβάτι, που ισχύει! Που το ξέρεις, ως τζαι τούτο εκατάλαβες το! Είσαι πολλά κοψονούρης/α τελικα εσύ.

10)Εν στο CERN που είσαι τζιε ανακάλυψε σε ο κόσμος?
Μόνο στο CERN σε ανακαλύφκουν;

11) 31, σπουδασμένη, κοσμογυρισμένη, με νέες προκλήσεις κάθε μέρα, σίγκαρετ φρή τζιε πρόσφατα τζιε κάτ όουνερ έκαμες τα ούλλα. Ποιός εν στόχος του μπλογκ?
Εν άστοχο, εν έχει κανένα στόχο και κανένα νόημα. Μετά που τις ερωτήσεις σου, απορώ γιατί το έκαμα…πελάν που τον ήβρα :P χαχα

12) Όταν λές εν ώρα για Scarlett? Βάφεις το μαλλί κότσιηνο, αβυσσαλέο ντεκολτέ, σεξαπήλ τζιε παίζεις σε νερόβραστες ταινίες του Γούντι Άλλεν με πρωταγωνιστή τον κοντοστούπα τον μούγια τον Γούντι Άλλεν?
αχαχα εσυγχισαμεν τις Scarlett! Εγώ μιλώ για την O'Hara! Μαλλί κότσιηνο, αβυσσαλέο ντεκολτέ, σεξαπήλ στη δουλειά μου ξέχαστα! Εν αντροκρατούμενο επάγγελμα και είμαι πολύ σεμνή (ας γελασεις), δεν θέλω να προκαλώ.

13) Αν που το σχολείο εν έκαμνες τες ασκήσεις σου τζιε εθύμωνε σου η δασκάλα, πως έφτασες να είσαι τόσο αφοσιωμένη να κάμεις διδακτορικό?
Τούτο διερωτούμαι τζαι εγώ. Εν πολλά καλή η ερώτηση σου και η απάντηση είναι, δεν έχω ιδέα. Γενικά άμα θέλεις να κάνεις κάτι πολύ, δουλέψεις και έχεις όρεξη,  τότε μπορείς να το κάνεις. Ή τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις. 

14) Τελευταίο. Procrastination υπέρ ή κατά?
Κατά με χίλια!!!!! Αν με ρωτούσες ποιό είναι το μεγαλύτερο μου ελάττωμα θα σου έλεγα η αναβλητικότητα. Την έχω, είναι το αίπιν μου και δεν φεύγει με τίποτα. Προσπαθώ να την ξεφορτωθώ, φεύγει για λίγο καιρό και μετά εμφανίζεται πάλε. Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν την έχουν. Αυτά!

Η ανακούφιση της στην τελευταία της απάντηση είναι ξεκάθαρη. 

13 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να αφαιρεθούν τα ? στην πρώτη προταση! Αααχχχ να ηξερες τι τραβώ για τούτες τις δημοκρατικές διαδικασίες!

    Παντως απολαυσα τουτη την συνέντευξη! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. We love FrauMagiola, na'n' kala o Xelmout Kohl pou ta ebgale ola sti fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέλεια συνέντευξη. μπράβο κ στους θκυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ήταν σαννα και επίναμε τον καφέ μας ένα απογευματάκι χαλαρό! Αγαπώ Χέλμουτ Κώλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά απολαυστική συνέντευξη, i like a lot!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "είμαι εθισμένη στη mix ενισχυμένη με έξτρα τταλαττούρι χωρίς πίκλα" απανταχού κυπραίοι στο εξωτερικό ενωθέιτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή